To je to što me zanima!

'Izgubili smo kompas. Gledamo realityje i rugamo se ljudima...'

Glumac je u Srbiji snimio dvije vrlo popularne TV serije; 'Jutro će promeniti sve' i 'Senke nad Balkanom', a mediji ga u posljednje vrijeme povezuju upravo s kolegicom sa seta
Vidi originalni članak

Glumac Goran Bogdan (39) u Srbiji je posebno zapažen po ulozi Mustafe Golubića u TV seriji 'Senke nad Balkanom'. Kako je kazao za Kurir, smatra da narodi na prostoru nekadašnje Jugoslavije pate od ideje da su moćni, iako u realnosti malo što ovisi o njima.

- Danas slavimo sportaše, a nekada smo bili ponosni na Andrića, Teslu... Izgubili smo kompas pa se u realityjima rugamo malom čovjeku - kazao je Bogdan i dodao da je iskorak u suprotnom pravcu pobjeda 'Dnevnika Diane Budisavljević' na festivalu u Puli. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko mjeseci Goran se pojavio u javnosti s 11 godina mlađom kolegicom Jovanom Stojiljković, s kojom je snimio dvije srpske serije - 'Jutro će promeniti sve' i ranije spomenutu 'Senke nad Balkanom'. Tad su počela šuškanja kako su Goran i Jovana već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

POTVRDIO VEZU? Goran Bogdan pozirao je s 11 godina mlađom Beograđankom

Jovana je iz Beograda, a javnosti je poznata po vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem (27) s kojom je bila prije dvije godine. U ljubavi su bili šest mjeseci, a on ju je iznenada ostavio. Navodno im je presudila velika udaljenost s kojom se nisu mogli nositi te mlada glumica nije bila spremna na preseljenje u Ameriku gdje Bogdanović igra za klub Sacramento Kings.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Idi na 24sata

Komentari 10

  • morana1 03.11.2019.

    Super glumac i nadasve zanimljiv čovjek. Imponira svojom jednostavnošću i iskrenošću. Želim mu još mnogo dobrih uloga i sreće u životu.

  • volimpršut 03.11.2019.

    100% si u pravu!

  • Mali Berica 03.11.2019.

    Srbija je odavno izgubila kompas, oni već godinama istovremeno gledaju Big Brother, Parove, Farmu, Maldive, Novalije i tko zna koliko još takvih reality emisija koje traju 24 sata na dan 365 dana u godini, da ne spominjem to da su zatrpali youtube nevjerojatnim pričama kako su za vrijeme bombardiranja obarali avione urokljivim očima, zatim zemlja ravna ploča, haarp, itd. Ako tome dodamo jako popularnog nadriliječnika Miroljuba Petrovića koji savjetuje Srbe da ne idu u školu, ako dodamo medijsku zvijezdu Šešelja koji svako malo zapali Hrvatsku zastavu, ako dodamo razno razne Arkane, Legije, Goluboviće, Šariće, Ćirkoviće, Pink Pantere, Zemunsku mafiju, itd, onda možemo zahvaliti Bogu što Jugoslavija više ne postoji, to je bio spoj potpuno nespojivih kultura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare