To je to što me zanima!

Izmjenjivale nježnosti u klubu: Bella i Stella uhvaćene na djelu

Strastveni su se ljubile i izgledalo je kao da se jako dobro zabavljaju, rekao je izvor. Dodaje kako je ova 'afera' ostala nezamijećena jer djevojke nisu bile toliko poznate u to vrijeme
Vidi originalni članak

Manekenke Bella Hadid (21) i Stella Maxwell (27) godinama su jako dobre prijateljice, a ako je suditi prema pitanju britanskih tabloida, pije tri godine bile su i malo više od toga.

NIJE SRAMEŽLJIVA Minijaturne gaćice Belli Hadid 'donijele' preko milijun lajkova

Naime, djevojke su navodno viđene kako se strastveno ljube i izmjenjuju nježnosti na zabavi britanskog modnog časopisa LOVE u londonskom klubu.

- Strastveni su se ljubile i izgledalo je kao da se jako dobro zabavljaju - rekao je dobro obaviješten izvor. Dodaje kako je ova 'afera' ostala nezamijećena jer djevojke nisu bile toliko poznate u to vrijeme. Dodaje kako ne posjeduje ni fotografiju tog 'čina'. 

Bella, koja je u međuvremenu postala svjetski poznata manekenka od tada je bila samo s muškarcima, Nakon što je prošle godine prekinula vezu s reperom The Weekndom (27), sreću je pronašla s australskim modelom Jordanom Barretom (20). 

Stella koja je svojedobno proglašena najseksi ženom na svijetu, ljubila glumicu Kirsten Stewart (27). Stewart i Maxwell su u vezi od 2016., no ne zna se kad su se točno počele viđati. Manekenka se nedavno uselila u glumičin stan u Los Angelesu. Njihovi prijatelji kažu da im je veza jako ozbiljna i ponašaju se kao stari bračni par.

DVOSTRUKA NEVOLJA Gigi i Bella Hadid potpuno gole na naslovnici modnog časopisa

Bez obzira na sve, njihovo prijateljstvo je i danas čvrsto, a zgodne brinete nedavno su viđene kako u društvu nepoznatog muškarca uživaju u Disneylandu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SvetiAndrija 12.03.2018.

    Bella i Stella ili Stella i Bella? necemo nikad saznat

  • 12.03.2018.

    možda su se zezale

  • Ovca007_1 12.03.2018.

    E, ova nosata svud tura svoj nos. I u nos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare