To je to što me zanima!

Iznenada umro član kraljevske obitelji, suprug lady Gabrielle Windsor: Imao je 45 godina

Thomas je bio zet princeze i princa Michaela od Kenta. Sućut obitelji su izrazili i kralj Charles i kraljica Camilla
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača objavila je da je preminuo Thomas Kingston, suprug lady Gabrielle Windsor, prenosi Daily Mail. Imao je 45 godina. Thomasa su pronašli mrtvog u nedjelju navečer u Gloucestershireu, a hitne službe su bile pozvane nakon 18 sati u nedjelju.

IMA RAK Kralj Charles nakon dijagnoze: 'Plakao sam većinu vremena, dobio sam toliko lijepih poruka'

Thomas je bio zet princeze i princa Michaela od Kenta. Lady Gabriella se svog supruga prisjetila u zajedničkoj izjavi s njegovom obitelji te mu odala počast. Opisala je svog supruga kao 'izuzetnog čovjeka koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali'.

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg voljenog supruga, sina i brata Thomasa Kingstona. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova je smrt bila veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom - pisalo je u izjavi.

Sućut su izrazili i kralj Charles i kraljica Camilla. Glasnogovornik Buckinghamske palače je rekao da će se kralj i kraljica pridružiti princezi i princu Michaelu, nakon što su ih obavijestili o smrti Thomasa.

- Njihova veličanstva posebno šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston - piše u priopćenju Buckinghamske palače.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zoran Xx 27.02.2024.

    cjepivo ?

  • fui24h 27.02.2024.

    Ko iz filma Saltburn

  • ZlatkoZD 27.02.2024.

    Kad može on iz kraljevske obitelji sa 45, što ja sebe žalim sa 64?

Komentiraj...
Vidi sve komentare