To je to što me zanima!

Iznenađenje: Mariju su dočekali ćevapi i ajvar nakon nastupa...

Odlični su, sad možeš i kameru ugasiti, rekla je Marija nakon što je probala ćevape koje su joj donijeli u backstage. Marija je svojim nastupom oduševila žiri koji su ju nazvali divom
Vidi originalni članak

Sad mogu reći da je došlo moje vrijeme, mojih pet minuta, sanjam o velikoj karijeri i spremna sam na sve. Nadam se da će nešto proizaći iz ovog nastupa. Imam glas, imam stas. Mislim da bih mogla postati diva, rekla je prije nastupa Marija Šekerija, koja je otpjevala pjesmu pjevačice Beyonce u polufinalnoj emisiji showa 'Supertalent'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon njezinog nastupa žiri je ustao i pljeskao te su imali samo riječi hvale.

- U svakom segmentu ti si dostojna apsolutne dive. Ja ovakvo nešto već dugo nisam gledala - rekla joj je Martina. Osim komplimenata na sceni, Mariju je u polufinalnoj emisiji dočekalo i iznenađenje. 

Kad je otišla u backstage, Marija je sjela i popričala s voditeljicom Mijom Kovačić (37), a potom je dobila ćevape i ajvar. Dok je jela, razgovarala je s Mijom i zahvalila se na hrani. 

- Odlični su, sad možeš i kameru ugasiti - rekla je Marija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 16.12.2019.

    Sljedeći show : ŽIVOT NA VAGI.. ☝️

  • 16.12.2019.

    Vjerovatno će i ona rec da je debela jer ima problema sa štitnjačom a ne sa čevapima hahah

  • black_cat 16.12.2019.

    Neukusno od stilista šta su navukli na hrpu prepotentnog špeka. Mogli su je bar prikladnije obući, a da sam na mjestu voditelja ,dala bi jo šamarčinu da smanji malo svoj bahati doživljaj. Daleko je ovo od privlačnog samouvjerenog stava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare