To je to što me zanima!

Iznenadila sve u Plavom timu: Gabi je uspjela potrčati na traci

Pred timovima je još jedan Mali izazov u kojem pobjednički tim osvaja nagradu koja bi im itekako mogla pomoći na sljedećem vaganju – limfnu drenažu
Vidi originalni članak

Izazov s ciglama pokazao se kobnim za Crveni tim koji je završio na eliminaciji. Pred članovima tima je teška odluka o tome tko će napustiti kuću. Na prvom treningu nakon eliminacija trener Mario Mlinarić nije bio zadovoljan što ih je jedna osoba napustila te je kandidatima pripremio neugodno iznenađenje. 

- Od sada pa na dalje od mene možete očekivati pakao na treningu - rekao je.

Kandidatima postaje jasnije da će biti sve teže i teže što u nekima izaziva neposluh i demotivaciju koju je Mario jednoj kandidatkinji odlučio vratiti pozivom voljene osobe. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za to vrijeme na treningu Plavog tima vlada harmonija i trenerica Sanja je zadovoljna postignutim, posebno ženskim snagama – Silvijom i Gabi koja će uspjeti i potrčati.

Pred timovima je još jedan Mali izazov u kojem pobjednički tim osvaja nagradu koja bi im itekako mogla pomoći na sljedećem vaganju – limfnu drenažu koja uklanja višak vode nakupljen u tijelu. Timovi će se u parovima natjecati tko će dulje izdržati zajedničkim snagama dlanovima držati disk u zraku, a par koji postigne najbolje vrijeme u ovom izazovu osvaja posebnu nagradu – od bilo koje osobe u kući može zatražiti što god hoće.

Kao šećer na kraju napornog dana pobjednički par Malog izazova naredit će svima – danas imamo tulum do zore.

Kako je izgledao tulum te tko je pobjednik Malog izazova, ne propustite pogledati večeras od 20 sati, na RTL-u. 
  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Otorinac 04.04.2017.

    svaka im čast na volji

  • Filomena 03.04.2017.

    nastavi tako, gabi, bravoooo... sretno svima ..

  • no sleep 03.04.2017.

    to neki novi big bro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare