To je to što me zanima!

Iznenadili kandidate: Krolo i Gabi vratili se u 'Život na vagi'

Treninzi neće biti nimalo laki, a Gabina metoda natjerat će jednog kandidata da završi pod drvetom kako bi povratio. Faktora iznenađenja neće nedostajati ni u eliminacijama
Vidi originalni članak

U novom tjednu showa 'Život na vagi' kandidate će iznenaditi dvije osobe, koje su nekima čak i uzori.

Pobjednik prošle sezone, Ivan Krolo, i lanjska kandidatkinja, Gabrijela Crnjac iznenadit će plavi i crveni tim pojavivši im se na treningu. No, to neće biti sve, treneri Sanja i Mario moći će odmoriti jer će ovaj put suze i znoj kandidata uzrokovati Krolo i Gabi. Treninzi neće biti nimalo laki, a Gabina metoda natjerat će jednog kandidata da završi pod drvetom kako bi povratio. 

Faktora iznenađenja neće nedostajati ni u eliminacijama, kada će se dogoditi presedan pa će tako na kraju i crveni i plavi tim biti zadovoljni rezultatom glasovanja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Natjecatelje očekuje i izazov – miks znanja i treninga: onaj tko pobijedi, dobit će pola kile prednosti na vaganju dok će čitavom  timu biti poklonjen odlazak u saunu. 

Tko će se pokazati najizdržljivijim, a tko najvećim znalcem zdrave prehrane, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Okokokok8 20.11.2017.

    Gordane...fizički i psihički mi se gadiš. Odvratna si osoba. Prihvati poraz. Lijen si i sam si kriv za to. Jadan plavi tim sa tobom.

  • palilula2015 20.11.2017.

    jedino koji ce ovdje proci su treneri,,a ovi nikada nece skinuti kile ,,jer zeludac prazan ne moze trpjeti,,

  • Mthesecond 20.11.2017.

    Ode ova u dizačice utega još malo...Hahaha...Sve mi nekako ukazuje na to,ulazi u formu :))) Slika govori više od riječi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare