To je to što me zanima!

Iznenadio gledatelje: Iskoristio džokera već na trećem pitanju

Nema puno sramotnijih stvari nego potrošiti joker u prvih pet pitanja na Milijunašu, komentiraju gledatelji po Twitteru. Uz pomoć publike da prođe treće pitanje, Barry je naposljetku odnio kući 16.000 funti
Vidi originalni članak

U britanskoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš' natjecatelj Barry Love iznenadio je gledatelje kad je potražio džokera već na trećem pitanju, iako se prvih pet inače prolazi s lakoćom.

Pitanje je glasilo: 'Koji je od ovih zvukova životinja bio naziv britanskog singla broj jedan Katy Perry?'. Barry je odmah rekao kako nije obožavatelj pjevačice i zatržio je pomoć. Ponuđeni odgovori bili su squeak (cičanje), moo (mukanje), hiss (siktanje) i roar (rika).

Natjecatelj je iskoristio džoker publike, koja mu je ponudila točan odgovor. Čak 95 posto njih reklo je da je odgovor roar. 

Uz pomoć publike da prođe treće pitanje, Barry je naposljetku odnio kući 16.000 funti i usput je postao glavna tema na društvenim mrežama. Gledatelji su se čudili kako je već na trećem pitanju iskoristio džokera, pogotovo na, kako su sami zaključili, laganom pitanju. 

- Nema puno sramotnijih stvari nego potrošiti joker u prvih pet pitanja na Milijunašu - samo je jedan od komentara na Barryjev račun.
 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 18.05.2020.

    Bitno je da je osvojio 16000 funti, a na kojim pitanjima je potrošio jokere je sasvim svejedno.

  • maliborobo4_1 17.05.2020.

    Dosadno nam pa komentiramo sve i svasta

  • Mthesecond 17.05.2020.

    Lagano pitanje,al nije svakom,ima eto I ljudi koji ne prate,ne slusaju tu I tu glazbu,te I te pjevace I ne mogu znati za njihove pjesme,mozda covjek slusa Tomsona i Seku Aleksic :))) A to je drugi glazbeni svijet :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare