To je to što me zanima!

Severina ne odustaje od mini haljina: Potpuno se utegnula

Redovitim i napornim vježbanjem Seve je svoju liniju uspjela dovesti do savršenstva. Za novu fotografiju koju je objavila na Facebooku dobila je brojne komplimente
Vidi originalni članak

Nakon što je bodrila hrvatske reprezentativce u Brazilu, Severina (42) odrađuje svoje ljetne nastupe. U subotu je pred nastup u slovenskim Brežicama objavila fotografiju u ultra kratkoj ružičastoj haljinici koja je dodatno istaknula njezinu vitku liniju. 

- Sve si bolja i bolja - samo je jedan u nizu komplimenata koji je dobila na račun fotografije koju je podijelila s obožavateljima. 

Snima duet sa Sašom Matićem?

A ako je suditi prema napisima u srpskim medijima, Seve sprema još jedno iznenađenje. Kako piše srpski Alo, snima duet sa srpski pjevačem Sašom Matićem (36). Glazbenik je svoj dio već otpjevao, a Seve zbog boravka u Brazilu svoj dio još nije odradila. Pjevačica će u srpnju završiti svoj dio posla u studiju, a potom slijedi snimanje spota i promocija njihovog dueta. 

Svi koji su čuli ovu pjesmu kaže da će biti veliki hit. Na ideju o ovoj suradnji došla je Marijana, sestra pjevačice koja živi u Beogradu, a dobra je prijateljica sa srpskim pjevačem. 

Saša trenutačno odmara i sprema turneju po Kanadi. 

Idi na 24sata

Komentari 264

  • Anulingus 01.07.2014.

    ....hahaha...skladiste rezervnih dijelova......

  • IsaLav 01.07.2014.

    dosadna je vise stim srbima

  • DragutinStanko 30.06.2014.

    ne izgleda utegnuto nego izgladnjelo i koštunjavo.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare