To je to što me zanima!

Izobličila se: Što se događa sa stražnjicom Khloe Kadashian?

Vizažistica reality zvijezde objavila je video u kojem Khloe pozira za časopis, a pratitelji su bili bijesni. Zaključili su kako je 'uništila svoju guzu', a neki su rekli da izgleda jako smješno
Vidi originalni članak

Kao i njene sestre, Khloe Kardashian (32) voli pokazivati svoju guzu. Njena i inače bujna pozadina postala je neprirodno velika i neproporcionalna tijelu.

Reality zvijezda je u lateksu pozirala za magazin GQ, a njena vizažistica je video sa snimanja objavila na svom Instagramu. Pratitelji nisu bili oduševljeni, već su bili ogorčeni jer tvrde da je 'uništila svoju guzu'.

- Ovo je neprirodno, pogledajte joj guzu pa onda noge, što se događa - bio je samo jedan od komentara, a većina ih je zaključila kako izgleda jako smiješno.

Kardashianka se hvalila kako je svoju guzu 'do savršenstva' dovela mukotrpnim vježbanjem u teretani

Idi na 24sata

Komentari 74

  • luna410 15.12.2016.

    F U J!!! Odvratna guzičetina,našta to liči Bože sačuvaj! to lijepo? sexi? pa vi niste normalni ,stvarno!

  • hvala bogu što sam ateist 15.12.2016.

    Jesam li ja ovo dobro pročitao - kardašjankina guzica ima PRATITELJE... to bi na umno intelektualnoj razini odgovaralo umnoj razini muha koje se roje oko kobiljeg šupka s tim što muhe imaju švedski stol...

  • 15.12.2016.

    Šta ove curke vide lipo u silnim umetcima? Pa ti tada nisi ti. Ti si tada netko drugi isto kao i kad staviš masku na sebe na karnevalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare