To je to što me zanima!

Izubijani Predrag igrao je u predstavi, nasmijao publiku

Predragu Vušoviću (48) kazališni šminkeri nisu uspjeli prekriti mnogobrojne modrice na licu. On se našalio na svoj račun i nasmijao publiku...
Vidi originalni članak

Pa sam niza proklete skale od šufita (tavanske stube). Sav sam se izubijo, rekao je glumac Predrag Vušović na početku predstave “Arkulin” na Dubrovačkim ljetnim igrama.
Publika je oduševljeno reagirala nasmijavši se i burno plješćući glumcu koji se prošle nedjelje ozlijedio pri padu sa skutera. Od udarca oko mu je još crveno, a ispod njega ima golemu ljubičastu modricu. Kazališni šminkeri nisu uspjeli prekriti ogrebotine, pa se glumac odlučio našaliti na svoj račun na početku predstave, a zatim je počeo govoriti Držićev tekst.
- Nikom nije rekao što će napraviti. I nas je iznenadio i nasmijao do suza - kaže Pređina kolegica iz predstave Perica Martinović.
- Kako je izgledao na probi prvi dan nakon nesreće, sad je već dobro. Mislili smo da neće moći hodati, a on samo što ne leti po sceni. Igra bolje nego prošle godine - hvali Perica glumca.
U prepuno dvorište dubrovačke glazbene škole, u kojem igra “Arkulin”, neposredno prije početka predstave došao je i srpski glumac Ljubiša Samardžić sa suprugom Mirjanom i pjevačicom Ninom Badrić.
- Bio sam uvjeren da će zbog Pređe otkazati predstavu. No on je vrhunski glumac i nasmijao me do suza - kaže Ljubiša, koji svake godine ljetuje u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chevaper 17.07.2009.

    ko prvo u dubrovniku se ne govori ni ''Pa'' ni ''San'' govori se ''Po'' iduci put kad budete smisljali clanke nemojte nas pravit splicanima...

  • skolic3 17.07.2009.

    Ma lik je zakon,bravo Peđo.Be what U are.

Komentiraj...
Vidi sve komentare