To je to što me zanima!

Izvela striptiz, otkrila bradavicu i ruku zavukla do međunožja

KRALJICA POPA Madonna je publici u Istanbulu pokazala zašto je jedinstvena i kojim se trikovima služi da ostane na 'tronu'. Vrištali su dok su je gledali obnaženu
Vidi originalni članak

Na pozornicu je došla u bijeloj košulji, zakopčana do grla. Pjevala je 'Human nature' i 'Like a virgin' i izvodila striptiz za publiku. Publiku u Istanbulu pjevačica je počastila i golotinjom. Madonna (53) skinula se u grudnjak i obožavateljima odlučila pokazati još više kože. Maknula je jednu stranu grudnjaka tako da joj je desna bradavica izvirila van. Pjevačica je gledala u obnaženu dojku, držala je otkrivenom dovoljno dugo da je svi vide, namignula publici i pokrila se. 

Nakon toga raskopčala je hlače i ruku zavukla do međunožja. Oduševljena publika glasno je vrištala.

Nedavno je pričala kako je Lady GaGa stalno spominje kako bi dobila medijsku pažnju. Kaže da pjevačica nije jedina koja to čini. Madonna je pokazivanjem bradavice očito htjela usmjeriti svu pažnju na sebe i dokazati da je jedinstvena iako se mnogi trude biti poput nje. 

Idi na 24sata

Komentari 295

  • FrancescaKasser 13.06.2012.

    majke mi najsmešniji su mi oni koji uporno tvrde kako ima dobr grudi, bradavčetine pa govore kako si ljubomoran ovo ono.madonna bit ćeš i uvijek ćeš biti kraljica, ali majke ti otkači se ovakvih gluposti!

  • liliana 13.06.2012.

    Jadna li si...

  • Ela30_1 13.06.2012.

    Mozete vi nju zvati i starom babetinom i prostakusom i sta ja znam sta vise ali ona je ipak napunila svaki stadion u koji god je grad otisla sto i lady gaga i sve ostale mogu samo sanjati....Mislite da ce se njih neko sjecati kada im bude 50 godina??? Madonna je legedna a to ce i ostati a vi se samo umarate pljuvajuci po njoj :)))) Ona je bila i ostat ce legenda svih vremena :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare