To je to što me zanima!

Izvodio striptiz na pozornici pa sam sebi pritisnuo zlatni gumb

Ben je zaprepastio čitavu publiku jer polugol plesao, 'tresao' stražnjicom i grudima. I žiri, publika, ali i voditelj, gledali su ga u čudu. Kad je legnuo na stol, pritisnuo je zlatni gumb
Vidi originalni članak

Australski agent za putovanja Ben Trigger (25) u utorak je ušao u povijest showa 'America's Got Talent'. On je prvi natjecatelj koji je sam za sebe pritisnuo zlatni gumb. Naime, Ben je nakon striptiza na pozornici, legnuo na stol prilikom plesanja. 

- Ben, Ben... To smo trebali stisnuti mi, ne ti - rekao mu je član žirija Simon Cowell (59).

Ben je zaprepastio čitavu publiku jer polugol plesao, 'tresao' stražnjicom i grudima. I žiri, publika, ali i voditelj, gledali su ga u čudu. 

- Otkako sjedim u žiriju, ovo mi je najdraži zlatni gumb - rekao je Howie Mandel (63). 

Trigger se od djetinjstva bavi plesom, a kad mu je bilo 12 godina dobio je nagradu za najbolji školski ples. Ipak, nije ostvario zavidnu karijeru...

- Odrastajući, moj cijeli život se vrtio oko plesa, ali taj svijet je strogo strukturiran što se tiče izgleda. Tu ne spadaju homoseksualni, debeli plesači - ispričao je Ben. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 27.06.2019.

    budala, al je simpa..:):):)

  • Sigourney 27.06.2019.

    homići da ,ali debeljuškasti -ne.A i kako bi mogli biti kada naporno plešu ,a ovaj izgleda jede noću a pleše danju inače otkud ove kile ..

  • komentator__Luka 26.06.2019.

    25? izgleda ko da ima 40

Komentiraj...
Vidi sve komentare