To je to što me zanima!

J. Alba nakon poroda: Sve mi je mlohavo i obješeno...

Glumica je pozirala za časopis GQ, a progovorila je i o tome kako joj se tijelo promijenilo nakon poroda. Kaže da su joj se objesile grudi i guza
Vidi originalni članak

Iako je predmet želje i maštanja mnogih muškaraca na svijetu, Jessica Alba (29) tvrdi da joj je tijelo prije bilo u puno boljoj formi. Kaže da joj, nakon što je prije dvije godine rodila kćer Honor Marie, više ništa na tijelu ne stoji 'kako treba'.
- Grudi su mi mlohave, guza mi se opustila, bokovi su mi veći, imam celulit... Svaka druga glumica ljepša je od mene - rekla je časopisu GQ za koji je pozirala oskudno odjevena u seksi pozama. No, iako joj tijelo više nije utegnuto kao nekad, Alba je zadovoljna svojim izgledom. Ipak, svejedno ostaje pri odluci da se nikad neće sasvim skinuti za potrebe filma.
- NIkad se neću sasvim skinuti. Mogu biti oskudno odjevena i seksi, ali sasvim gola, to nikad neću napraviti - odlučna je u svojoj odluci glumica. Nedavno su se njeni obožavatelji oduševili vidjevši je golu pod tušem u filmu Machete, ali kasnije je objavljeno da je glumica na sebi cijelo vrijeme imala donje rublje koje u filmu kasnije digitalno izbrisano.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nevenem 03.10.2010.

    photoshop radi čuda, do 60-te se ne treba brinuti kako će izgledati na slikama...

  • mar111 03.10.2010.

    mislim da je \'okrenula pilu naopako\' kad tako priča, baš je blesava.

  • happy984 03.10.2010.

    rado bi ja bila ovako objesena i mlohava hahhaha ma prekenjava se

Komentiraj...
Vidi sve komentare