To je to što me zanima!

J. Alba: Usudila sam se izaći iz Hollywooda i to mi se isplatilo

Glumica je zapostavila glumu na tri godine i pokrenula vlastitu tvrtku koja prodaje eko proizvode namijenjene mamama i bebama. Jessica je riskirala i drago joj je
Vidi originalni članak

Jessica Alba (33) na popisu je najhrabrijih žena časopisa Harpers Baazar jer je riskirala svoju glumačku karijeru kako bi pokrenula vlastiti posao. Glumica je na tri godine zapostavila glumu i pokušavala pokrenuti svoju lifestyle tvrtku Honest koja prodaje eko proizvode namijenjene mamama i bebama.

Posao je pokrenula jer je sama bila frustrirana time što joj je kao majci bilo teško pronaći proizvode za bebe kojima može vjerovati da su sigurni za upotrebu.

- Najhrabrija stvar koju sam učinila bilo je to što sam zapostavila svoju glumačku karijeru i osnovala ovu tvrtku - rekla je Jessica. Iako se mučila dok je tražila investitore i poslovne partnere sada ona i dvojica suosnivača zapošljavaju preko 300 ljudi, a tvrtka ima potencijala prerasti u multimilijunski biznis.

Alba je u razgovoru za spomenuti časopis kazala kako joj se i majčinstvo činilo kao rizik jer je to značilo da će morati glumu staviti na stranu, a to je tada bilo jedino što je ikad radila.

- Prerasporedila sam prioritete. Djeca i obitelj su mi na prvom mjestu. Usudila sam se pogledati projekte izvan Hollywooda i sada mi je drago zbog toga - zaključila je Alba koja sa suprugom Cashom Warrenom (35) ima dvije kćeri Honor (6) i Haven (3).

Glumica se ipak vratila snimanju filmova. Jessica glumi u filmu 'Sin City: Vrijedna ubojstva' koji igra i u našim kinima, a u idućih nekoliko mjeseci trebalo bi izaći još pet filmova u kojima ima uloge.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Marty99 01.12.2014.

    Ovo mi je najjače, kad ne mogu dobiti uloge onda glume da je to kao njihov hrabar izbor, a sve od njih bi ubile za dobru ulogu! Da može dobiti šansu glumiti u nekoj oscar-worthy ulozi, i privatni biznis i majčinstvo i sve ostalo bi palo u drugi plan! Iskreno, ja ni ne znam nijedan film u kojem je glumila, samo znam da je slikaju svaki dan s djecom i pričaju da je glumica...

  • Nava 14.10.2014.

    a kad je ona to bila neka glumica ???

  • adriana1902 14.10.2014.

    Prava je slatkica,lipa,šesna i prirodna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare