To je to što me zanima!

J. Aniston i Theroux nose iste fedora šešire i slično se oblače

Glumački par tijekom izlaska iz zgrade u New Yorku nosio je iste klasične fedora šešire na glavama. Oboje su bili u trapericama, a imali su i slične lančiće i naočale
Vidi originalni članak

Tijekom izlaska iz zgrade u New Yorku glumci su viđeni s istim popularnim klasičnim fedora šeširima na glavama i u veoma sličnim outfitima. Jennifer Aniston (42) i njezin dečko Justin Theroux (40) bili su ležerno odjeveni, a osim što su na glavama nosili iste šešire, imali su slične sunčane naočale i zlatne lančiće s privjescima. Glumica je nosila crni kaput i traperice dok je Justin bio u crnim trapericama, majici kratkih rukava i čizmama. Glumica se prva uputila prema automobilu koji ih je čekao dok je Justin nosio njezinu prtljagu. 

Jennifer je nedavno demantirala glasine da s Justinom očekuje dijete. Izjavila je da nije očajna što još nije postala majka. Osim glumačkog para, ljubiteljice fedora šešira su mnoge zvijezde poput Diane Kruger, Rachel Bilson, Kate Bosworth, Rihanne, Sarah Jessice Parker, Reese Witherspoon i Kelly Brook.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gđa78 11.10.2011.

    Nekako joj je zgodnički taj komadić kraj nje....uživaj

  • pandou 11.10.2011.

    i šta čemo sad?

  • LiLu 11.10.2011.

    vala joj zelim srecu vise zasluzila je i da ima tucet djece .

Komentiraj...
Vidi sve komentare