To je to što me zanima!

J. Bieber obiteljskim videom pokušava vratiti dobar imidž

IMA I NJEŽNU STRANU u obiteljskom videu kojeg je objavio Jeremy Bieber, Justin se grli i ljubi te razgovara sa svojim polubratom Jaxonom i polusestrom Jazmyn...
Vidi originalni članak

Otac Justina Biebera (20), Jeremy, ovog vikenda proslavio je 40. rođendan u krugu obitelji.

- Proveo sam navjerojatan vikend u privatnoj kolibi s mojom djecom za 40. rođendan. Justin, Jazmyn i Jaxon moj su život. Bez njih bio bih ništa. Čine me snažnijom osobom svakog dana - napisao je Jeremy uz kratki video koji je objavio, a u kojem Justin grli svojeg mlađeg polubrata i polusestru. 

Pjevač u videu traži svog četverogodišnjeg polubrata Jaxona da ostane s njim umjesto da ide plivati. Mališan mu na to odgovara da odlazi, ali da će se brzo vratiti. Justin ga je upitao koliko ga voli.

- Ovoliko -  odgovorio je dječak i raširio ruke. Prije nego je otrčao, Justin je dječaka poljubio i zagrlio. Nakon toga poslusestra Jazmyn (6) skočila mu je u krilo i dala zagrljaj, ali tek kad joj je otac rekao da to napravi. 

Na svom Instagramu Justin je objavio 'fotku' na kojoj ljubi djevojčicu u tjeme uz natpis 'vrijeme za obitelj'.

Posljednji skandal s kojim se suočio problematični Bieber su video snimke njegovih rasističkih ispada od prije pet godina. Ove snimke i fotografije intimnih trenutaka mnogi vide kao pokušaj pjevača da vrati svoj narušeni ugled.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mario_22g 10.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kung fu panda 10.06.2014.

    šmrc razniježio me

  • WOMANIZER 10.06.2014.

    od slatkog dečkića (http://www.youtube.com/watch?v=KJWZSEkCrAM) do wannabe gangsta tinejdžera koji više nema kontrolu niti nad samim sobom, šteta! a postao je poznatiji od nekih koji su radili fantastične covere (http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is) i trebali bi, ali eto nisu, biti poznatiji od njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare