To je to što me zanima!

J. Bieber prijeti tužbom svima zbog njegovih golih fotografija

Nakon što su paparazzi 'uhvatili' golog Justina Biebera na Bora Bora, društvene mreže i portali doslovno su 'eksplodirali'. No, njegov pravni tim sada prijeti tužbama
Vidi originalni članak

Objavljene fotografije narušavaju Justinovu privatnost. Tko god da ih je objavio, mora ih odmah izbrisati, zaprijetio je odvjetnik pjevača Justina Biebera (21). 

Justin se odmarao na Bora Bori s manekenkom i novom djevojkom Jayde Pierce (20). Pjevača su fotografirali kako gol izlazi iz apartmana, a fotografije penisa i stražnjice oduševile su obožavateljice. 

Fotografije su se 'dijelile' preko društvenih mreža, a strani tabloidi mahom su objavljivali paparazzi fotografije. Odvjetnički tim Biebera prijeti svima koji 'fotke' još nisu uklonili, da to učine, inače ih čeka tužba. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • palilula2015 10.10.2015.

    SAM je objavio,,, hahha da mu popularnost malo naraste.. ah. Sevina taktika

  • Moslavka 10.10.2015.

    Pa nisu ga paparazzi uhvatili, na silu skinuli i onda ga slikali. Skinuo se do gola sam a ako je tako blesav da ne skuzi da bi ga netko mogao slikati, njegov problem. Odusevio je obozavateljice? Pitam se sa cime, sa zgoljavim tijelom i neukusnim tetovazama.

  • tiha voda_492 10.10.2015.

    ovom biberu je zbilja jakooo dosadno u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare