To je to što me zanima!

J. Blunt u 'Top Gearu': Mi smo pošteno izbombardirali Srbe

Kratki video Bluntovog intervjua pojavio se na internetu, a jedna njegova rečenica potaknula je prepirku i rasprave na internetu. Srbi su pjevača pošteno izvrijeđali
Vidi originalni članak

Tijekom nedavnog gostovanja u poznatoj emisiji 'Top Gear' kod Jeremyja Clarksona, britanski pjevač samo jednom rečenicom zamjerio se Srbima. James Blunt (39), koji je nekada bio kapetan u vojsci, prisjetio se dana kad je sudjelovao u NATO-vom bombardiranju Srbije 1999. godine. 

- Znate, mi smo pošteno izbombardirali Srbe - rekao je Blunt u intervjuu čiji se kratki isječak pojavio na internetu. Ta jedna njegova rečenica potaknula je prepirku i rasprave na internetu, a Srbi se nimalo nisu štedjeli dok su vrijeđali pjevača. 

Zanimljiva je i Bluntova izjava kako je sam zaustavio Treći svjetski rat jer je odbio naredbu američkog generala Wesleyja Clarka da bombardira ruske postrojbe u Prištini. 


Idi na 24sata

Komentari 110

  • Srbin1990 19.02.2014.

    e,moji hrvati ceo zivot cete biti u senci srbije i nikako da prevazidjete te komplekse koje imate....najvise volim jer dok sve ovo pise u podsvesti svi znate da u sebi imate srpske krvi...

  • ping-pong 18.02.2014.

    Kako se samo Srbi bune. Sami ste to tražili. Izrtokali su sve što je imalo veze sa vojskom. Tvornice oružja, Crvena zastava ( tamo su radili oklopna vozila, prije i tijekom rata), razne tvornice metala, mostove (kojim su se prebacivale vojne trupe na Kosovo, ljudi su se vezivali za mostove da ih NATO ili Amerkanci ne bi srušili i da bi JNA mogla priječi rijeku, ali to se u ratu zove kolateralna žrtva), tenkove, gumene tenkove (varalice), radare, Kineska ambasada ( u koju su Srbi sakrili radar misleći da ga Amerika neće dirati jer je to Kineska ambasada, haha) . Srbija nije imala hrabrosti dignuti niti jedan avion. Rusi su rekli mi se nećemo boriti za vas besplatno, Milošević nije imao para, Rusija je povukla svoje trupe i ustupila aerodrom Amerikancima. Rusi su po poljima na Kosovu radili da bi im seljaci dali malo hrane. U selu Mazgit ( nisam siguran za ime). To sve djeca za kompjuterima ne znaju.Jedina koleteralna žrtva je bio vlak koj su pogodili.

  • _petra_ 18.02.2014.

    i sta sad s tim

Komentiraj...
Vidi sve komentare