To je to što me zanima!

J. Depp: Kad me fotografiraju imam osjećaj kao da me siluju

U intervjuu za Vanity Fair ono što sam osjeća kad pozira fotografima poistovjetio je s užasom koji žene osjećaju kad ih siluju. Zbog nepromišljene izjave sad mu je žao
Vidi originalni članak

Cijela situacija jako je čudna i svaki put osjećam se kao da me siluju. svaki put kad me fotografiraju osjećam se totalno glupo, rekao je glumac u intervjuu za Vanity Fair. 

Nakon što je tako olako stajanje ispred fotoaparata usporedio sa silovanjem, Johnny Depp (48) brzo je požalio. Shvatio je što je učinio omalovažavajući zločin koji ženama diljem svijeta mijenja život iz temelja. Izdao je priopćenje za medije u kojem se ispričava za svoj 'gnjusni čin'. 

- Žao mi je ako sam ikoga uvrijedio, nije mi to bila namjera. Pogriješio sam u izboru riječi u nastojanju da opišem kako se osjećam kad me fotografiraju - poručio je Depp te dodao kako zna da je povukao paralelu između dvije krajnje oprečne stvari.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • grbinho. 06.10.2011.

    covjek je u pravu...pa oni ludi paparazzi se skrivaju po grmlju i penju po krovovima samo da nekog uslikaju...da mene tako slikaju tuzio bih ih stalno...covjek ima pravo na privatnost...jbg mozda je silovanje gruba rijec al bitno da se razumije sta je htio reci

  • Princezica 05.10.2011.

    sexy johnny

  • user_129167 05.10.2011.

    da, stvarno osjećaj je identičan....eeee, bio si mi simpa, a sad si mnogo manje....uzalud ti isprike stari, kad možeš reći da ti je to kaj te paparazzi slikaju ( a ušao si u to svjesno, svojim životnim odabirom) isto kao i kad ti netko (nasilno i agresivno) razdere šu*ak ili vaginu. ma bravo, majstore...nekaj ti je gadno mozak nagrizlo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare