To je to što me zanima!

J. Depp sletio u Beograd i ostao spavati u zrakoplovu

Glumcu su kćeri srpskog predsjednika poklonile crtež. Nacrtale su njegov lik gusara iz 'Pirata s Kariba’. Depp bi trebao u Srbiji ostati tri dana
Vidi originalni članak

Johnny Depp (46), gost filmskog festivala srpskog redatelja Emira Kusturice “Kustendorf” na Mokroj Gori, u Beograd je sletio privatnim letom iz Pariza. U avionu je ostao  sat vremena prije nego što je kročio na tlo srpske prijestolnice. Kako kažu iz osiguranja, Depp je ostao spavati u avionu. Dočekali su ga Emir i njegov sin Stribor Kusturica te velik broj zaštitara kojih je bilo i na krovu aerodroma. Depp je odmahnuo rukom prema kamerama i sjeo u terenac koji ga je čekao. Depp i Kusturica potom su otišli kod srpskog predsjednika Borisa Tadića. Predsjednikove kćeri Maša i Vanja slikale su se sa hollywoodskim glumcem i darovale mu crtež. Nacrtale su njegov lik gusara iz “Pirata s Kariba”. Kusturica je potom helikopterom Deppa odvezao u Drvengrad na mokrogorskom brdu Mećavnik. Tamo je glumac dobio čestitku koja svira pjesmu Gorana Bregovića “Kalašnjikov”.
Depp u Drvengradu, u kojem su izradili kip u njegovoj veličini, ostaje tri dana. S Kusturicom će dočekati pravoslavnu Novu Godinu uz rakiju, janjetinu i trubače.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dannyboy 14.01.2010.

    ...kad turbači zapušu fakat bu se osečal kaj da nije ni otišel sa seta Pirata s Kariba,hahahahahahahaha.....

  • filips 14.01.2010.

    Sad ce bre da ga krstiju u Jovana Depića.

  • casio 14.01.2010.

    Deep je cigan a kusturica stalno radi nešto s ciganima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare