To je to što me zanima!

J.J. Abrams potvrdio: 'Portal' i 'Half-life' postat će filmovi

Igra 'Portal', napravljena samo kao 'proof of concept', koja je ostavila nevjerojatan utjecaj na igračku zajednicu, postaje dugometražni film, zajedno sa svojim pretkom, 'Half-lifeom'
Vidi originalni članak

Tijekom intervjua, o svojem najnovijem filmu '10 Cloverfield Lane', J.J. Abrams, koji je preuzeo ulogu izvršnog producenta u tom djelu, odgovorio je i na nekoliko pitanja o mogućnosti da se snime filmovi po poznatim kompjuterskim igrama - 'Portalu' i 'Half-Lifeu'.

J.J. je objasnio da su filmovi još uvijek u produkciji i da se od njih nije odustalo. Osvrnuo se i na činjenicu da je redatelj filma '10 Cloverfield Lane', Dan Trachtenberg, kao svoje prvo djelo napravio kratak film o 'Portalu'.

Pogledajte video

- Nemam još nikakvih vijesti, ali filmovi se razvijaju. Imamo pisce i radimo na obje priče. Ali nemamo ništa za priopćiti što bi bilo uzbudljivo - izjavio je Abrams.

Cijeli intervju možete pogledati u ovom videu

Uzevši u obzir kako je J.J. Abrams poznat po tajnovitosti vezanom za svoje projekte, reći ćemo da nas nimalo ne bi iznenadilo kada bi se odjednom oba filma pojavila u kinima. Ako mu je to uspjelo s '10 Cloverfield Lane', nema nikakvog razloga da opet ne proba takvo što.

'10 Cloverfield Lane' u CineStar kina stiže 07. travnja, u distribuciji Blitz Film i Video.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare