To je to što me zanima!

J. Lisac: Izbjegavam sunčanje jer volim svoj lijepi, bijeli ten

SOLO IGRAČICA Iako voli Jadran, Josipa Lisac se radije odmara na Bledu igrajući golf. Mate Mišo Kovač svake godine sa suprugom Lidijom ide u slovensko Pohorje
Vidi originalni članak

Cijelo ljeto provest ću na moru jer imam turneju, no ja se na plaži ne sunčam. Izbjegavam to jer volim svoj lijepi, bijeli ten, govori Josipa Lisac (64). 
Pjevačica kaže da se najviše voli odmarati u Istri, no lani je umjesto na more otišla u Sloveniju. 


- Odmor nikad ne planiram, nego se u posljednji trenutak odlučim kamo ću ići. Svidjelo mi se na Bledu pa ću to ponoviti i ove godine. Ondje volim igrati golf i biti potpuno sama u šumi - ističe Josipa. Od 'prženja' na plaži mnogo joj je draža hladovina, a odlazak na more uvijek bi mijenjala za skijanje. 

Kao dijete veselila sam se moru. Sad radije odlazim na planine, a od kupanja mi je draže skijanje

U planine voli ići i Josipin kolega, Mate Mišo Kovač (72). 
Šibenčanin tako svake godine sa suprugom Lidijom (41) bježi na svjež zrak na slovensko Pohorje jer zbog problema sa srcem ne podnosi vrućine. S njima ide i njihov pas. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 21.06.2014.

    E moja Magdalena, a kako se može ići u slovensko Pohorje, valja na Pohorje. osobno volim vidjet čokoladni ten na sebi, ali nekim ljudima stvarno ne stoji. a josipa je legenda, dama bez presedena, karizmatična, vrhunska pjevačica, svoja sam prva saznanja o muzici stekla slušajući njezin "dnevnik jedne ljubavi".

  • ankastazio 21.06.2014.

    sipa jo je najjača

  • SKY1 21.06.2014.

    Jedna od rijetkih koja ne voli taman ten...

Komentiraj...
Vidi sve komentare