To je to što me zanima!

J. Lo: Sama pakiram prtljagu, odijevam se, radim frizuru djeci

Pjevačica krasi naslovnicu časopisa Harper's Bazaar za mjesec veljaču. U intervjuu je progovorila o ljubavi s 19 godina mlađim dečkom Casperom, putovanjima i obitelji
Vidi originalni članak

Ja sam pjevačica, plesačica, zabavljačica i glumica, izjavila je Jennifer Lopez (43) u intervjuu za Harper's Bazaar u kojem je progovorila o karijeri, obitelji i ljubavi. Pjevačica je prošli mjesec završila s nastupima u sklopu svoje svjetske turneje 'Dance Again' na koju je putovala s četverogodišnjim blizancima Emom i Maxom, svojim dečkom, glavnim koreografom turneje Casperom Smartom i timom vizažista, trenera, mendžera, stilista, plesača i asistenata.

- Sviđa mi se cijela ideja putovanja i nastojim ih učiniti jednostavnim i lijepim koliko god mogu. Pakiram sama svoju prtljagu, odijevam se sama, radim frizuru djeci i skupljam njihovu odjeću. Te stvari čine naše živote prekrasnim, zar ne?  Postoji nešto jako elegantno u tome - rekla je pjevačica koja krasi naslovnicu časopisa za mjesec veljaču.

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj sama uređuje stol prije novogodišnje večere na kojoj je bila domaćica.

- Izgledam kao Jackie O'Nassis Kennedy za novogodišnji party - napisala je ispod fotografije.

Osvrnula se i na vezu s 19 godina mlađim plesačem Smartom.

- On je uistinu sjajan, on je moj najbolji prijatelj. Mogu mu reći sve,  od toga što me muči do toga što me raduje. Daje mi moralnu podršku i beskrajnu ljubav - zaključila je Lopez.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Marina04 04.01.2013.

    isuuuseeee o cemu novine pisuuu i brinu se.....pa deeeee bolje bi vam bilo da pisete cime ce ljudi sutra KRUH KUPITEEE..jer kako je krenilo NECEE NIKAKO-..,,boli meee sta radi neka umjetna kravaaaa i ko je oblaci i skida..

  • Marina04 04.01.2013.

    ja istoooo eo SAMA se ustala, SAMA oprala zube.... cak sam i SAMA SEBI skuhala kavuuu...ajmooo pisite novineeeee....looooollllllll

  • Marina04 04.01.2013.

    oblaci se sama????? iseeeeee de OZBILJNOOOO ajmeeeeee de glupacooo jel sama idess i na wc?? il vam treba neko i da vam gace skida...pa da neznaju kud ce s paramaaaa vise......ajjjmeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare