To je to što me zanima!

J.Lo glumi striptizetu u novom filmu: Izgleda nestvarno dobro

Jennifer Lopez svaki dan je u teretani s trenerom Davidom Kirschom, a slobodno vrijeme provodi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom koji je također zaljubljenik u fitness...
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (49) snima novi film Hustlers u kojem je utjelovila lik striptizete Ramone. J.Lo je s fanovima podijelila nekoliko scena sa snimanja i pokazala impresivne trbušne mišiće. Pratitelji su zadivljeno komentirali kako izgleda nevjerojatno.

RASKOŠNE ZARUKE Sve ljubavi latino dive: J.Lo će po četvrti put stati pred oltar

J.Lo je u ružičastom bikiniju pokazala da naporno trenira.  Gotovo svaki dan je u teretani s trenerom Davidom Kirschom, a slobodno vrijeme provodi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (43) koji je također zaljubljenik u fitness.

Osim treninga, pjevačica pazi i na prehranu. Nedavno je objavila da se odrekla ugljikohidrata i šećera u okviru desetodnevnog izazova kojeg se pridržavao i Alex.

Pjevačica na društvenim mrežama neprestalno dijeli fotografije iz teretane. Njen zaručnik Alen objavio je video iz filma i pokazao kako je iznimno ponosan na Jennifer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alex i Jennifer nedavno su se našli u centru skandala. Šuška se da Alex nije bio potpuno vjeran svojoj zaručnici. Playboyev model Zoe Gregory (44) tvrdi da joj je slao seksi poruke. Zoe također tvrdi da joj je slao i golišave fotografije te nudio seks u troje. 

 

 

Jennifer je potom na Instagramu objavila niz zajedničkih fotografija. Time je par javnosti dokazao da ih nikakvi tračevi od strane 'hejtera' ne mogu razdvojiti. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 42

  • _petra_ 01.04.2019.

    posao joj je da izgleda dobro

  • Simot 01.04.2019.

    GTA San Andreas

  • plik 01.04.2019.

    džaba sve, već se tu pomalo meso odvaja od kosti... :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare