To je to što me zanima!

J. Lo htjela dućan za sebe i 50% popusta, ali nije išlo

Jennifer Lopez je pomislila da njena slava otvara sva vrata, ali se prevarila kad su prodavači u ekskluzivnom butiku odbili ispuniti njene hirove
Vidi originalni članak

Nedavno je Jennifer Lopez (38) krenula u šoping i bacila je oko na butik Catherine Malandrino. Imala je ideju zatvoriti trgovinu kako bi mogla sama nesmetano razgledavati i kupovati.
- Zahtijevala je da zatvorimo dućan kako bi mogla sama kupovati. Naravno, odbili smo. Tada je netko iz njene mnogobrojne pratnje počeo vikati na prodavačicu zahtijevajući 50% popusta. Dva tjelohranitelja su za to vrijeme diskretno pokazivali svoje pištolje. Jennifer je probala jako mnogo odjeće, koju je potom pobacala na hrpu, ali na kraju nije kupila ništa - otkriva izvor. Jennifer i Marc Anthony (39) nedavno su dobili blizance, čije su ekskluzivne fotografije prodali za oko 28 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TeaB 24.06.2008.

    A što reći...? Bitch.

  • zelenooki 24.06.2008.

    koja seljakusa ima milijarde i trazi popust stvarno jadno!!!!danas ljudi koji kupuju robu za dijete od prosjecne place ne traze popust a ona trazi nemogu vijerovat ja da sam vlasnik ducana bi je nasamarao i poslao u p.m.!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare