To je to što me zanima!

J. Lo i Cooper skupa izlaze, ali još nisu priznali da su zajedno

Par je prošli mjesec viđen na romantičnoj večeri, a nakon toga u javnosti su se zajedno pojavili tek ovaj vikend. U zajedničkom društvu uživali su u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Iako još službeno nisu u vezi, Jennifer Lopez (42) i Bradley Cooper (36) se definitivno viđaju, rekao je izvor blizak paru za TMZ te dodao kako žele da 'stvari' idu polako. 

Par je prošloga mjeseca viđen na večeri u New  Yorku, a nakon toga, u javnosti su zajedno viđeni protekli vikend. Vrijeme su proveli u Los Angelesu gdje su viđeni u automobilu te na romantičnom ručku. 

- Cooperu se Lopez sviđa već godinama, a otkako je njezina priča s uskoro bivšim suprugom Anthonyjem završila, stalno joj šalje poruke - dodao je izvor. Navodno njihovo flertovanje traje od prošlogodišnjeg tjedna mode u New Yorku kad su zajedno nestali s revija. 

Jennifer je u srpnju objavila da se rastaje od Marca Anthonyja (42) nakon sedam godina braka, a Cooper je u ožujku prekinuo vezu s Renee Zellweger (42). 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nistfiftyfifty 17.10.2011.

    ta bez Kit+ ni dana nemoze

  • kikibonbon23 17.10.2011.

    ta je pregazila citavu "poznatu" elitu......steta, a bas je zgodna, dvoje male predivne djece a oni glume budale umjesto da se skrase i uzivaju, kad im to financije dopustaju!

  • šnjofam gaćice 17.10.2011.

    ne treba njoj muskarac vec pozer ko sto je ona, P Diddy bio je najbolji kojeg je imala, najobicniji pozer i nista drugo .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare