To je to što me zanima!

J. Lo iznervirala ljude potezom na Met Gali: Je li zaslužila linč?

Lopez se na Met Gali pojavila u ružičasto-crnoj haljini luksuznog brenda Ralph Lauren. Pazila je i na svaki detalj pa je tako nosila crne rukavice, choker ogrlicu u obliku cvijeta te šeširić s mrežicom
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (53) zanijela se na crvenom tepihu prestižne Met Gale prošlog utorka. Dok su je fotografi snimali i fotografirali iz svih uglova, davala im je detaljne instrukcije. Taj se, kako kažu fanovi, arogantan trenutak, odmah proširio društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Brojni korisnici društvenih mreža su u komentarima izrazili nezadovoljstvo glumičinim potezom. Nazvali su je umišljenom, a njezinu modnu kombinaciju lošom i neuglednom. S druge strane, bilo je i onih koji na snimci nisu vidjeli ništa loše, već samo molbu pjevačice da je se dobro fotografira, jer će te fotografije obići cijeli svijet.

'Koliko je arogantna', 'Sve je loše u ovom outfitu', 'Haljina izgleda jako neudobno', 'Previše se trudi', 'Koliko je arogantna', 'Umišljena', pisali su.

OPUŠTENI STIL J.Lo na priredbi Benovog sina: Odjenula je kraću majicu nego druge mame, je li primjerena?

Lopez se na Met Gali pojavila u ružičasto-crnoj haljini luksuznog brenda Ralph Lauren. Pazila je i na svaki detalj, pa je tako nosila crne rukavice, choker ogrlicu u obliku cvijeta te šeširić s mrežicom. Centimetre si je dodala ultra visokim platformama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gola_Istina 14.05.2023.

    Nije to nikakva choker ogrlica, nego haljina.

  • Beatrixx 03.05.2023.

    Ne mogu to svi isfurati.. svaka cast Jennie.

  • sanišajn 03.05.2023.

    Kontrol frikusa. U faci lijepa, tijelo istrenirano ali malo prejako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare