To je to što me zanima!

J. Lo se hvali grudima, a Diaz vitkim nogama: Nismo u svađi!

ZAJEDNO SU POZIRALE Jennifer Lopez i Cameron Diaz nasmijale su se na tvrdnje da su se sukobile tijekom snimanja filma 'What To Expect When You're Ecpecting'
Vidi originalni članak

Glumice su zajedno pozirale na premijeri filma 'What To Expect When You're Ecpecting'.

Jennifer Lopez (42) i Cameron Diaz (39) demantirale su glasine kako su se sukobile tijekom snimanja komedije čija radnja prati četiri međusobno povezana para koja očekuju dijete.

Tijekom zajedničkog TV intervjua kod komičarke Ellen DeGeneres nasmijale su se na šuškanja da su u 'zategnutim' odnosima i komentirale da je riječ o izmišljotinama.

- Pričalo se da nismo razgovarale jedna s drugom - rekla je Cameron.

Zaključila je kako o njoj često kruže glasine da se ne slaže s drugim glumicama.

- To je uvijek bilo tako. Žele da se žene bore, živimo u takvom društvu. U medijima se uvijek vrti priča kako jedna žena ima nešto protiv druge - rekla je glumica.

Jennifer se na crvenom tepihu pojavila u dugoj svilenoj haljini dubokog dekoltea dok je Diaz pokazala svoje vitke noge u kratkoj Valentino haljini dugih rukava. Jennifer je društvo pravio mlađahni dečko, plesač Casper Smart (25). 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KanaanZg 16.05.2012.

    JLo s esvakako nemora bojat d aće joj sise ispast, nema što ni ispast, lako njoj nosit te haljine bez grudnjaka na dvije šljive vinogradarke.... a i izgleda ko baba neka, Cameron treba što prije skinut iz te ružne haljine, tko zna koji je broj sobe!? ;)

  • Faustina009 16.05.2012.

    Normalna stvar, svatko na sebi istiće ono što je lijepo..Obje su mi lijepe.

  • mimozica 16.05.2012.

    curke, obje ste dobre, ali meni uvijek privlacnije u lezernim izdanjima bez tih poza, napucenih usnica i laznih osmjeha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare