To je to što me zanima!

J.Lo uvijek u top formi: Ni na godišnji ne ide bez svojih utega

Dok plovi morem na luksuznoj jahti s dečkom Alexom Rodrigezom, pjevačica ne zaboravlja redovito vježbati. S grčem u licu na palubi je dizala utege od sedam kilograma
Vidi originalni članak

Latino pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) godišnji odmor provodi u Italiji. S dečkom Alexom Rodriguezom (43) i prijateljima plovi morem na luksuznoj jahti. U jednom trenutku odlučila je da je dosta izležavanja  te je uzela utege u ruke i počela vježbati na palubi. 

Paparazzi su je snimili kako s grčem na licu naporno diže utege od sedam kilograma iznad glave, dok je Alex sjedio iza nje. Poznato je da Jennifer većinu slobodnog vremena provodi u teretani kako bi i dalje bila u formi pa je čak i svoj 49. rođendan proslavila trenirajući.

Iako je Lopez prije deset godina rodila blizance Maximilliana Davida i Emme Maribel (10) i dalje ima zavidno tijelo i ravan trbuh. Godišnji odmor provodi aktivno, a jedne je vesele noći na talijansko otoku Capri zaplesala i zapjevala na stolu u restoranu.  Njezin dečko fasciniran je, kako kaže, količinom energije kojom se Lopez može pohvaliti.

- Neki dan je Alex bio s druge strane travnjaka, nešto sam mu odnijela i otrčala nazad. Rekao mi je: ‘Trčiš kao 25-godišnjakinja.’ Nisam usporila tempo, ali kada me tijelo počne boljeti, bit će drugačije - izjavila je pjevačica koja trenira i boks. 

VIDI OVO! 10 zanimljvosti o Vedranu Ćorluki. 

Par je u vezi više od godinu dana te se zajedno jako dobro zabavljaju. To dokazuje fotka na kojoj Alex doslovno grize Jennifer za ruku, što njoj očito nije zasmetalo. 

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 11.08.2018.

    dečko joj je latino jay-z

  • 10.08.2018.

    dobro izgleda

  • Franjo Kluz 10.08.2018.

    Ništa čudno, i ja svoje uvijek nosim sa sobom :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare