To je to što me zanima!

J.Lo uživa u karanteni: Sin je poslužuje, uvježbavaju plesove

Jennifer je napokon nagovorila sve članove obitelji da snime obiteljski ples pa se njime pohvalila na Tik Toku. Osim toga, istaknula je da je zadovoljna i uslugom njena sina budući da ne mogu u restorane
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brena: J. Lo želi moju kuću? E ne može, ali može na večeru!

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) vrijeme trati plešući s djecom. Oduševljena je aplikacijom Tik Tok na kojoj brojni objavljuju humoristične videe. S obzirom na to da se sada svih poziva da ostanu u kućama kako bi se spriječilo širenje korona virusa, ova društvena mreža postala je još interesantnija publici.

Mjera se, dakako, pridržava i J.Lo koja je već danima u skupocjenoj vili blizu New Yorka. S njom je i zaručnik Alex Rodriguez (44), Emma i Max, njena djeca koju je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem (51) te Alexova djeca iz prvog braka Natasha i Ella

@jlo

When the whole fam agrees on a TikTok🥰

♬ Something New feat. Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa

Šesteročlana obitelj uživa na razne načine, na društvenim mrežama objavljuju razne videe i ističu kako se obožavaju družiti i igrati igrice, ali posebno vole plesati. Zato su uvježbali obiteljski ples koji su i snimili te objavili na Tik Toku. 

Oduševili su pratitelje svojim plesnim pokretima, a sve je predvodio nekadašnji igraj bejzbola Alex, da bi na kraju koreografiju završila Jennifer. Izgleda da se morala poprilično potruditi da ih sve okupi i da svi pristanu na snimanje. 

- Ono kad cijela obitelj napokon pristane na Tik Tok video - napisala je Lopez ispod objave.

Prije nekoliko dana objavila je video koji je nasmijao mnoge. Budući da ne izlaze nigdje zbog zabrane, pohvalila se kako je usluga dobra i kod njih doma. Njen sin vozio se na hoverboardu i donosio im pića.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ne možemo ići vani u restorane, ali usluga i zabava koju ovdje imamo je vrlo dobra - napisala je.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brena: J. Lo želi moju kuću? E ne može, ali može na večeru!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bocwanna 21.03.2020.

    Snobovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare