To je to što me zanima!

J. Lo želi djecu s Casperom: To bi bio apsolutni blagoslov

Pjevačica, koja trenutačno ljubi 17 godina mlađeg Caspera Smarta, ne krije da bi voljela imati još djece. S bivšim suprugom Marcom Anthonyjem ima blizance
Vidi originalni članak

Pjevačica je dala do znanja da je njezina veza s dečkom Casperom Smartom (26) ozbiljna izjavivši da bi voljela imati još djece jer bi to za nju bio apsolutni blagoslov. Majka petogodišnjih blizanaca Maxa i Emme nije isključila opciju da vezu sa 17 godina mlađim dečkom podigne na novu razinu.

- To bi bio apsolutni blagoslov za mene - rekla je Jennifer Lopez (43), koja je blizance dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. 

Iza pjevačice su tri propala braka, no ona ne krije da bi opet voljela biti udana žena.

- Volim biti udana i želim se opet udati. Još ne znam kada, ali bitno je da nisam izgubila vjeru. Casper me razumije i ne smetaju mu moji razvodi. Razgovaramo često o braku, ali još nismo spremni za taj veliki korak - otkrila je nedavno latino pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • chelseaMG 17.05.2013.

    kakav je sretnik ovaj casper. kad ga vidim ovako malog i kad znam kako se zove, pa kod nas bi ga samo sprdali. dobri duh casper pametni. ili nešto slično, a on sa ovako lijepom ženskom koja je san većine muškaraca.

  • Jelena12 17.05.2013.

    Ona mi je simpatična, ali mislim da priča gluposti. To je zato što je već vjerojatno u promjeni.

  • user_193663 17.05.2013.

    ona je prelijepa, stvarno nez šta je vidila na njemu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare