To je to što me zanima!

'J. Lopez me upozorila da se klonim njezina supruga'

Britanska voditeljica otkrila je kako je jednom prilikom Jennifer Lopez poludjela zbog njezina nevinog flerta s tadašnjim suprugom pjevačice
Vidi originalni članak

Cilla Black (65) je britanska televizijska voditeljica koja slovi i za jednu od najomiljenijih TV osoba u Velikoj Britaniji. Ona je nedavno otkrila kako je bila središte incidenta koji je uključivao Jennifer Lopez i njezina bivšeg supruga Crisa Judda.
- Susrela sam se s Crisom na rođendanskoj zabavi koju mi je pripremio Elton John prije nekoliko godina. Cris je tada nastupao kao plesač, a znam ga još od 1998. godine. Kad me vidio u backstageu, došao me je pozdraviti i malo koketirati sa mnom. Onda nas je vidjela Jennifer. Počela je vikati: 'Što ta žena radi tamo s mojim muškarcem? Maknite je!'. Mislim, to je bilo smiješno - otkriva Cilla. Jennifer (39) i Cris Judd (39) vjenčali su se krajem 2001. godine, a razveli nakon samo osam mjeseci. Pjevačica je trenutačno u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • javanese 11.11.2008.

    eee Jennifer,fakat si jadna ak si se usrala od ove zubate babe

  • gucica 11.11.2008.

    Daj babo gadna si ko noč,J.Lo se možda uplašila koliko si gadna pa je počela vikati od straha jer je pomislila da si vještica!

  • zekica 11.11.2008.

    koja ružna baba, pa jel njen zubar čorav?

Komentiraj...
Vidi sve komentare