To je to što me zanima!

J. Orešković seksala se po danu na klupici na Cmroku

Manekenke su otkrile da vole seks u javnosti i da im se sviđaju visoki i crni muškarci. Neke su rekle i kako im seks nije važan te da ne uživaju u njemu
Vidi originalni članak

U backstageu ovogodišnjeg Cro-a-Portera manekenke su se raspričale o seksu. Kakve muškarce vole, gdje vole voditi ljubav i zbog čega vole seks otkrile su za rubriku Sexpresso s T-portala. Jelena Orešković (29) priznala je da se usred bijela dana seksala na klupici na Cmroku. Kaže da je to bilo dok je bila vrlo mlada i da je imala dugu suknju, pa ih nitko nije skužio. Manekenka je priznala i da je davno gledala porniće, u kojima su joj najdraži grupnjaci. Dodala je i kako grupne akcije nikad nije probala. Još je nekoliko manekenki reklo da voli seks na javnome mjestu jer je uzbudljivo dok te netko može uhvatiti. Martina Matušin kazala je da seks voli jer je važan za ten, dobro raspoloženje, a i dobar je kao tjelovježba. Čak dvije manekenke rekle su kako im seks nije važan i da ne uživaju u njemu. Jedna je priznala susret s malim penisom i to iskustvo nije joj ostalo u lijepom sjećanju. Fani Stipković je, činilo se u šali, kazala kako se čuva za brak, a Nataša Bebić, splitska kraljica aerobika, upozorila je da uvijek treba prakticirati siguran seks i da je najljepše ako si s nekim koga voliš. Velika većina hrvatskih manekenki otkrila je kako najviše voli visoke i crne muškarce.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • arwenn 14.10.2008.

    Jelka je zakon cura,sve ove ostale joj mogu noge ljubiti

  • morskavila 14.10.2008.

    hm..sex..sex...!!!!!!!!!!zašto da bude tabu tema!!!!mjenjajmo malo to!!!pa žene su govorile o normalnoj potrebi primarnoj...o seksu ljudi....!!!!!!!!!!!!a sad ko s kim što radi nek to bude svima na dušu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a vi to nitko ne radite jel??????????ni vaši mae ni tate nisu to radili...???????????pa nema ništa ljepšega....nego podjeliti s nekim nešto...pa makar to bio i samo seks...ali naravno da se nakon toga osjećaš sretnom---ili sretnim...!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • inox1810 14.10.2008.

    a kak izgleda,samo za klupe i jeste...:))...a baš sam se slatko nasmijao i na ovo \"fani se čuva za brak\"!! yea ,right!

Komentiraj...
Vidi sve komentare