To je to što me zanima!

J. Radeljak dao je Dolores Lambaši privatnog vozača

Dikan ne dopušta štikle u stanu, ali to ne vrijedi za njegovu damu. Glumica je iz njegovog stana izlazila u cipelama vrijednim najmanje 3500 kuna
Vidi originalni članak

Preklani je Vlatka Pokos (37) uslijed brakorazvodne parnice s Josipom Radeljakom (64) javnosti nenamjerno otkrila da na ulaznim vratima njegova stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu stoji naljepnica sa zabranom ulaska u štiklama i raspadnutim cipelama. Tog lipanjskog jutra Vlatka je s odvjetnikom došla provjeriti jesu li tamo stvari koje joj Dikan navodno nije vratio. Vlatka se nije osvrnula na naljepnicu te je bez oklijevanja u štiklama zakoračila u dotadašnje prebivalište. Ne zna se je li Dikan zbog toga prosvjedovao jer su se vrata zalupila nakon Vlatkina ulaska u stan. Dikan, čini se, nema ništa protiv Dolores Lambaše (28) u štiklama. Iz njegova stana na Cvjetnom trgu izašla je u potpeticama od 13-ak centimetara. Riječ je o bijelim cipelama Christiana Louboutina koje joj je prijateljica kupila u Cannesu. Zatim je Dikanov osobni vozač Jeepom odvezao Dolores u nepoznatu smjeru. Dikan je Dolores dao i šifru svog stana. Prije nekoliko dana, ulazeći u zgradu, Dolores je sama utipkavala šifru na portafonu koji služi umjesto ključa. Dolores i Dikan prije nekoliko dana sišli su s Alpa. Dikan u Crans-Montani navodno ima stan. “Josip Radeljak i ja uživamo u čarobno ljupkoj atmosferi, mirisima, bojama, okusima i nepreglednim zeleno-plavim vidicima Crans-Montane, mjesta u srcu švicarskih Alpa. Bože, mogla bih zauvijek ovako”, pohvalila se tada Dolores na svom Facebook profilu.

GLUMICA SE ZBLIŽAVA S LANOM, VLATKA NE SMIJE BLIZU
Na Doloresinu zaslonu mobitela velikim je slovima ispisano Lana, ime Dikanove 8-godišnje kćeri koju ima iz braka s pokojnom glumicom Enom Begović. Vlatki je Dikan zabranjivao da se približava Lani. Na sudu je tražio da joj zabrane pristup djevojčici na sto metara. Tvrdio je da Vlatka Lanu dočekuje iza uglova.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • buca00 25.09.2009.

    ma uopce nije sponzorusa

  • citizen 19.09.2009.

    Naucila Sifru ....Congratulation Doli...wow :))

  • plavuša13 19.09.2009.

    Damu?A di ste vi tu vidili damu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare