To je to što me zanima!

'Ja sam jedna od mnogih koje su krive za Arnoldovu rastavu'

Gigi Goyette kaže da je Schwarzeneggera upoznala 1975. dok je imala 16 godina. Tada su se, kaže, prvi put seksali, a aferu su navodno započeli 14 godina kasnije
Vidi originalni članak

Nakon što je Arnold Schwarzenegger (63) objavio da se rastaje od supruge Marie Shriver (55), javila se žena koja tvrdi da je jedna od mnogih koje su krive za raspad tog braka. Gigi Goyette (52) kaže da je Arnieja upoznala 1975., dok je imala 16 godina i bila glumica u seriji 'Mala kuća u preriji'. Tvrdi da su se tada prvi put seksali, ali kaže da aferu nisu započeli sve do 1989., tri godine nakon što se Arnold oženio za Mariu Shriver. Ipak, iako tvrdi da se seksala sa Schwarzeneggerom dok je on bio u braku, kaže da nije jedina kriva što se on rastaje. Rekla je i kako zna za bar 13 drugih ljubavnica. 

- Maria Shriver je Kennedy pa mislim da je, kao dobra članica te obitelji, odlučila ignorirati sve što je Arnie radio dok je bio u braku. On me i nazvao nakon što je objavio da se rastaje. Lijepo smo pričali, baš kao nekada - rekla je Gigi, koju se s Arnoldom povezivalo 2001. i 2005. godine.

Schwarzenegger je demantirao navode o svojoj nevjeri.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_27755 16.07.2011.

    Arni will be back...

  • minimaus 11.06.2011.

    s lijepim sve hvališ!! al nema veze, sama si izjavila kakva žena si, bitno da ćeš dobiti neku siću za članak... (sta sve ljudi nece napravit za lovu)

  • PROVOKATOR_7 14.05.2011.

    Klasika - razvede se poznati par i odjednom iskaču brojne ljubavnice sa svojim pričama, a sve te godine su šutjele i baš sada imaju nešto za reći. Ali nije to radi 5 minuta slave ili novca, ne uopće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare