To je to što me zanima!

Jače od bolesti: Kako je Paula dobila borbu s rakom dojke

ŽIVOT POSTAO FILM Novinarka 24sata Paula Bobanović radila je dokumentarac o raku dojke kad je doznala da ga i sama ima. Tada je postala protagonistica filma
Vidi originalni članak

Namjera ovoga filma je slaviti život i radost življenja, istaknula je Paula Bobanović (49) na premijeri dokumentarca “Vidimo se za godinu dana”.

Filmom u kojem žene oboljele od raka dojke i članovi njihovih obitelji opisuju kako je bolest utjecala na njihove živote otvoren je glavni dokumentarni program Zagreb film festivala.

- Film je sjajan i pokazuje kako se bolest ne događa nekom drugom. Ali ljudi različito reagiraju na to, a ovo je definitivno priča o snažnim ženama - rekla je Daniela Trbović (50).

Paula Bobanović, novinarka 24sata, počela je raditi na dokumentarnom filmu o raku dojke, a zatim je saznala da i sama ima opaku bolest.

Od autorice je postala glavna protagonistica filma koji prikazuje kako se, kao i druge oboljele, nosila sa strahovima, crne misli tjerala još crnijim humorom i pratila osnivanje udruge “Samo za nju” za pomoć oboljelim ženama. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zahira45 23.10.2013.

    Sjajan film, želim joj potpuni oporavak. I drage žene na sistematske redovito, rano otkriveni rak je izlječiv!

  • šiš 23.10.2013.

    Želim joj puno sreće i zdravlja. Najbitnije da je žena u ovoj borbi pobijedila. Nikad se ne treba predavat jer vjera u sebe i volja za životom puno znače. Sretno!

  • miladraga 22.10.2013.

    Veselim se uvijek kada netko uspije pobijediti taj odvratni rak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare