To je to što me zanima!

Jack ili dvojnik? Nicholson se navodno odmara na Šipanu

Turisti su uvjereni da je holivudski glumac stigao na Jadran. Odaju ga, kažu, sunčane naočale koje nikad ne skida, mimika lica, držanje tijela i trbuščić
Vidi originalni članak

Iako holivudska zvijezda ima dvojnika u Hrvatskoj, svi su uvjereni kako se na Jadranu odmara pravi Jack Nicholson (74). Turisti su ga u utorak prepoznali u mjestu Suđurađ na jugoistoku otoka Šipana kraj Dubrovnika. Pozirao je kraj luksuznog drvenog jedrenjaka Kadena s prepoznatljivim sunčanim naočalama.

- Postale su dio mene. Kad ih skinem, više nisam Jack Nicholson i osjećam se kao da su mi ukrali identitet - izjavio je svojedobno glumac.

Na Šipanu su ga odali zalisci, sijeda kosa, trbuščić i mimika lica. Prošetao je najvećim Elafitskim otokom i vratio se na brod. Očito mu gode mir, tišina i priroda jer ga u prepunom Dubrovniku nitko nije vidio. Jadranskim morem plovi na jahti Kadena dugačkoj 35 metara. Brod sa sedam velikih kabina i kupaonica može se unajmiti u Šibeniku. Tjedan dana u sezoni stoji 136.900 kuna. Kadenu su za norveškog investitora sagradili hrvatski brodograditelji.Njime je šibenskim akvatorijem u svibnju s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem plovio i norveški kralj Harald V. Ne zna se je li Nicholson njegov prijatelj. Glumac često tulumari u Švedskoj i Norveškoj, a njegova kći Honey odrasla je u Kopenhagenu.

Kadenina kuma je norveška kraljica Sonja

Na svečanom porinuću Kadene u svibnju u Šibeniku bila je norveška kraljica Sonja. Odabrali su jeza kumu broda.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_51823 05.08.2011.

    pa nek čovjek ljetuje,treba mu dati malo privatnosti pa ako i ima dvojnika ima ga s razlogom.Vjerojatno je i njemu dosadilo to da čim nekam izađe doleti neki novinar s fotoaparatom

  • jelkaa 04.08.2011.

    moš mislit

  • Butterfly_ 04.08.2011.

    Slažem se da su prva i treća slika različite, ali ne znači da to nije jedna te ista osoba. Ova treća slika je starija, dok je bio mlađi. Nigdje ne piše da je to slikano sada, kod nas na Jadranu. Ova prva di je pored broda je sadašnja, a treću su samo tek toliko stavili. Radi usporedbe držanja tijela što je zaista slično na objema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare