To je to što me zanima!

Jackie Chan: Posramljen sam i tužan zbog sinovog ponašanja

Jaycee Chan zbog drogiranja je dobio šest mjeseci zatvorske kazne, a mora platiti i oko 2000 kuna zbog pružanja utočišta narkomanima. Jackie nije bio na suđenju
Vidi originalni članak

Sin holivudskoga glumca Jackieja Chana (60) završio je u zatvoru zbog drogiranja. Sud u Pekingu kaznio je Jayceeja Chana (32) sa šest mjeseci zatvora, a mora platiti i oko 2000 kuna zbog pružanja utočišta narkomanima. U sudnici je bilo stotinjak ljudi, među kojima i Jayceeova rodbina, ali otac Jackie nije došao.

- Tužan sam i posramljen takvim ponašanjem svojeg sina. Nadam se da će izvući pouku i nakon što izađe iz zatvora biti bolji čovjek - kaže glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Eva B. 10.01.2015.

    Uhhhhh jbt isti caca

  • muni seferendi 10.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jožek2 10.01.2015.

    Djeca poznatih i bogatih javnih osoba obično tako završe, žive u izobilju novca bez većeg roditeljskog nadzora jer misle da imaju sve i da mogu sve kupiti pa tako i drogu i sad problemi koji obićno potraju duže vrjeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare