To je to što me zanima!

Jacksonova bivša žena: Kupit ću metak, Murray će biti mrtav

Debbie je tri godine provela u braku s Jacksonom i biološka je majka Paris (15) i Michaela Jr. (16). Nikako joj se nisu svidjele izjave liječnika kralja popa o njoj
Vidi originalni članak

Debbie Rowe (54) zgrozili su komentari Conrada Murraya, liječnika koji je optužen za ubojstvo iz nehaja Michaela Jacksona. Murray, koji je prije tri tjedna izišao iz zatvora, izjavio je da se Michael raspadao te da se sam ubio, a i otkrio je i da su se obojica šalili kako se nijedan od njih ne bi volio seksati s njom. Bivšu suprugu kralja popa to je razbjesnilo. 

- Murraya će ubiti Jacksonov obožavatelj, a metak ću kupiti ja - rekla je Debbie za TMZ te nastavila. 

- Da imam psa ružnog kao on, obrijala bih mu stražnjicu, natjerala bih ga da hoda unatrag i stavila mu periku - slikovito se izrazila bivša medicinska sestra koja je biološka majka Paris (15) i Michaela Jr. (16).

Debbie je tri godine provela u braku s Jacksonom, a puno skrbništvo nad djecom dala mu je tijekom brakorazvodne parnice 1999. godine. Dvije godine kasnije odrekla se roditeljskih prava nad njima dok je nakon njegove smrti 2009. godine postigla sporazum s njegovom majkom kako bi ih mogla viđati pod nadzorom. 

Murray je odslužio dvije od četiri godine zbog ubojstva iz nehaja koje i danas poriče.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pr0v0kator 26.11.2013.

    jackson je živ. trenutno igra poker sa elvisom i hendrixom u antunoviću.

  • Eos_2 26.11.2013.

    Ova bi babetina trebala u zatvor jer je izrekla prijetnju smrcu !

  • suzanne 26.11.2013.

    Ovaj doktor nije kriv, a ona ne bi trebala nikome prijetiti.Rodila je djecu, uzela nekoliko milijuna i otisla iz njihovog zivota.NIKADA nije bila majka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare