To je to što me zanima!

Jacksonova kćer: Sada znam zašto smo morali nositi maske

Paris Jackson (14) smatra da su braća i ona morali nositi maske u javnosti jer je njihov otac, pokojni kralj popa Michael Jackson, htio da imaju normalno djetinjstvo
Vidi originalni članak

Kći Michaela Jacksona, Paris Jackson (14), izjavila je kako sada razumije zašto je njezin pokojni otac zahtijevao da braća i ona maskama skrivaju lica u javnosti. Paris smatra da ih je otac tako želio zaštiti jer im je htio priuštiti normalno djetinjstvo.

- Bila sam zaista zbunjena. Nije mi bilo jasno zašto sam nosila masku. Sada razumijem zašto je otac htio da nam lica budu prekrivena. Kada bi izašli van bez njega ne bi nas prepoznali i mogli smo imati normalno djetinjstvo - rekla je Paris u intervjuu Oprah Winfrey.

Njezina majka je Jacksonova bivša supruga Debbie Rowe. Michael je umro 2009. godine zbog prekomjerne doze anestetika propofola u dobi od 50. godina. Njegov doktor Conrad Murray trenutačno služi četiri godine zatvorske kazne zbog ubojstva iz nehaja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • smele 08.06.2012.

    neka prica ko sta hoce, ali m.jackson ce uvijek biti zapamcen kao legenda.. nikad nece biti zaboravljen.. svaki detalj koji izadje u javnost pokazuje da je bio sjajan otac, a kao pjevac znamo svi da je bio jedan od najboljih. osobno ga nisam previse slusao, ali da je bio najbolji (ili jedan od) mora se priznati!!

  • ararita 08.06.2012.

    <3 M I C H A E L <3

  • KanaanZg 08.06.2012.

    Savršen primjer kad psihopčat ide usvajat dječurliju, drago dijete nisu krivi ljudi što si maslke nosiula, već bolestan staratelj, jadna si poremećena , izgubljena, ne nzaš tko ti je majka otac, a i medijima ćeš kroz žrvanj proć, volio bih da nije istina, ali rekaobih, nemaš nikakvu šansu opstat ko zdrava normalna osoba!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare