To je to što me zanima!

Jacksonova kći Paris (14) ima dečka? Moj plemeniti pastuh

Tinejdžerica je u nedjelju snimljena u društvu nepoznatog mladića. Na svom profilu na Twitteru je objavila njihovu zajedničku fotografiju. Nije poznato je li par u romansi
Vidi originalni članak

Nakon nedavne svađe u obitelji nastale zbog oporuke njezina pokojnog oca, tinejdžericu se, osim u društvu braće i njihovog novog skrbnika, rođaka TJ-a, najviše može vidjeti u društvu prijateljica. Paris Jackson (14) u nedjelju je snimljena u Kaliforniji tijekom obilaska jednog trgovačkog centra. Od nje se nije odvajao nepoznati mladić s kojeg Paris nije skidala pogled. Prema pisanju britanskih medija nije poznato je li riječ o romansi ili prijateljstvu među tinejdžerima. Paris je nedavno na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira na njegovim leđima.

- Moj plemeniti pastuh - napisala je ispod fotografije.

Kći pokojnog Michaela Jacksona nedavno je progovorila o svom odrastanju i borbi oko izgradnje svog vlastitog identiteta.

- Volim svog tatu, ponosna sam što sam njegova kći. No želim pokazati da sam talentirana i da mogu uspjeti ukoliko to pokušam. Želim izgraditi svoju vlastitu osobnost, a ne da se uz moje ime veže samo epitet kćeri Michaela Jacksona - izjavila je nedavno.

Njezinu želju da nastavi s glumačkom karijerom nakon uloge u filmu 'Lundon's Bridge And the Three Keys' nisu podržali svi članovi obitelji Jackson koji žele da se Michaelova djeca drže podalje od oka javnosti dok ne navrše 18 godina.

- Puno ljudi ne želi da glumim, ali teta LaToya vjeruje u mene. Ona me podržava i to je divno od nje - izjavila je Paris. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Taychy 25.09.2012.

    Mala je prekrasna.

  • 25.09.2012.

    čul sam daje majkl đekson bil obdaren ko hrčak,i potentan ko ameba..

  • _petra_ 25.09.2012.

    mala je slatkica samo da ne zavrsi kao i ostatak holivudske mladezi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare