To je to što me zanima!

Jacques je prijetio smrću i dobio pola godine uvjetno

Pjevač je prije godinu i pol dana u poker klubu Westin sjedio za stolom i pitao prisutne koliko bi morao platiti da se novinaru slome noge...
Vidi originalni članak

Zagrebački Općinski sud osudio je pjevača Željka Houdeka (28) na šestomjesečnu uvjetnu kaznu zatvora uz dvogodišnji rok kušnje. Vjesnik prenosi kako su Jacquesa osudili zbog prijetnji smrću novinaru Arene. Posljednji svjedok na ročištu u četvrtak otkrio je da je bio u društvu pjevača prije godinu i pol dana u poker klubu Westin. Houdek je sjedio za stolom i nekolicinu osoba upitao je koliko je potrebno platiti da se dotičnom novinaru slome noge. Sukob pjevača i novinara nastao je nakon što su Houdeka optužili da djeci prodaje karte za svoj koncert bez računa. Navodno su ga i istraživali zbog utaje poreza. Sve to nagnalo je pjevača da novinaru šalje desetke prijetećih SMS poruka.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • cvigelit 04.10.2009.

    umišljeni i prepotentni idiot,koji osim glasa nema ništa drugo,a misli da je Bogom dan.Njegova sreća da u Hrvatskoj ima na tisuće vrtića,tj za njega potencijalnih koncertnih dvorana.Biće para za platiti lomljenje nogu novinarima koji napišu ono što ne odgovara \"tetku iz vrtića\".

  • brezanova 03.10.2009.

    \"MAFIJAŠ\" Umjesto u zatvor, zbog rada na crno, njemu uvjetno zbog prijetnje novinaru. U ZATVOR, zbog jednog i drugog, iako lijepo pijeva.

  • freedom call 03.10.2009.

    pa šta omaklo mu se pa ne triba ga osuđivat ne bi on ni mrava zgazija. neki jedva čekaju da netko ko je normalan napravi neko sranje a da je to mamić reka nikom ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare