To je to što me zanima!

Jacques o X-Factoru: Od 250 tisuća ja sam ušao među sto

PROŠAO SAM POLA PUTA Pjevač je u intervjuu za InMagazin otkrio da je zasad među sto natjecatelja britanskog showa X Factor na koji se prijavilo 250 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Jacques Houdek otkrio je u intervjuu za InMagazin da je ušao u izbor od sto natjecatelja britanskog glazbenog showa 'X Factor' na kojeg se na početku natjecanja prijavilo više od 250 tisuća kandidata.

- Prošao sam negdje pola puta.Trebam iz sto ući u izbor od 24 pa u 12 finalnih koji onda ulaze u finalne emisije uživo koje počinju početkom 11 mjeseca. Sretan sam, neki su me britanski mediji izdvojili u top pet natjecatelja, a to mi je velika pohvala - rekao je Houdek.

Otkrio je da ga u Velikoj Britaniji zovu Jack te da ga favorizira članica žirija Kelly Roland koja mu je kazala kako bi voljela da on pobijedi. Houdek ne krije da bi volio pjevati ispred Kelly i Beyonce te da je u Veliku Britaniju otišao trbuhom za kruhom.

- U Hrvatskoj glazbi situacija nije bajna, no kako za koga. Deset godina živim od glazbe i još to na svu sreću mogu, no ne vidim razloga zašto ne bi mogli malo izvoziti i glazbu - rekao je Jacques.

Tenutačno radi na novom albumu kojeg bi trebao objaviti na Valentinovo, a želio bi snimiti album na engleskom jeziku.

- Većina mi je dala podršku, ne samo kolega. Nazvao me predsjednik Josipović, totalno me iznenadio, rekao je da je tu ako što bilo što treba - rekao je Jacques i našalio se da bi se show trebao preimenovati u XXL show ukoliko on pobijedi. 

Ovdje pogledajte video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • beebee 07.09.2011.

    otišao je u englesku trbuhom za kruhom LOL sad mi je jasno zasto smo u krizi - Žak nam je sve pojeo! Šalim se, nek mu je sa srećom!

  • Poison Ivy_1 07.09.2011.

    jel nije taj lik ispo iz tog showa????? ima dobar glas,al on je meni toliko bahat i narcisoidan i ne ne znam sta sve nije...bas me zanima sta bi bilo da je neki mrsav i zgodan tip,kad kao ovakav prasac svasta si dopusta i da vrijeda ljude i sl...a mozda mu je to obrambeni mehanizam.... al žak nemas stas i ponasanje,al imas dobar glas...nemoze se imat sve

  • Stef s kombajnom 07.09.2011.

    bit će da sam poludio, jer mi se nekako čini kako nas je naš Žakić još nedavno uvjeravao 'da to nije on i da je to neki drugi Jacques'... jebemti, starim i hlapim! i haluciniram... a tek su mi 33... a možda stvarno čovjek ne zna jel je to on ili nije... ili možda ipak je... ili nije... ili nije?!? hm....

Komentiraj...
Vidi sve komentare