To je to što me zanima!

Jacques: Podržavam Ninu Kraljić kao izbor za Eurosong

Ovih su dana sve glasnija šuškanja da se Hrvatska iduće godine vraća na Eurosong, a trebala bi nas predstavljati ovogodišnja pobjednica “The Voicea”
Vidi originalni članak

Jacques Houdek (34) s timom iz “The Voicea” pjevao je na humanitarnom koncertu “Sve za njih” Udruge Ljubav na djelu u Lisinskom.

- Prekrasno je vidjeti sve ove mlade ljude koji su se već dokazali u showu. Za njih je ovo novo iskustvo i velika privilegija jer pjevanje u Lisinskom nije baš svakodnevna opcija. Atmosfera je bila sjajna i osjetila se velika količina ljubavi - izjavio je Jacques. Ovih su dana sve glasnija šuškanja da se Hrvatska iduće godine vraća na Eurosong, a trebala bi nas predstavljati ovogodišnja pobjednica “The Voicea”, Lipovljanka Nina Kraljić (22).

- Nisam još stigao pitati Ninu, ali ako je to istina, zdušno ću je podržati, pljeskati i reći hvala Bogu prije svega da idemo na Eurosong - rekao je Jacques. Dodaje da mu je žao što Hrvatska nije nastupala u Beču.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Doroteja2 27.05.2015.

    Prvo taj nema sto reci, jer on o pjevanju nema veze niti kapaciteta, obican intepretor koji moze zajedno sa Jole-om pjevati po vrticima a takvih ima na stotine. Drugo za Eurosong; Ruke sto dalje od toga jer Hrvatska nema pjevaca koji je sposoban odpjevati za siroke Europske mase. U Hrvatskoj mogu uspijeti i pjevati. Zar nas ona Severina nije dovoljno osramotila i po izgledu i po pjesmi i po ponasanju? Zar nismo nesto naucili? Jedino moralo bi biti jasno svima; niko u Hrvatskoj nije sposoban napisati pjesmu za Europu a pogotovo je odpjevati.

  • badr hari 26.05.2015.

    Šta se buco javlja

  • 26.05.2015.

    LET 3 na Eurosong! Osiguran plasman u prvih 5!

Komentiraj...
Vidi sve komentare