To je to što me zanima!

Jada o Willu: Fotografira me dok spavam, već ima kolekciju

Ovaj holivudski par je u braku 15 godina, a iako se zadnjih dvije godine pisalo da su pred rastavom, čini se da stvari između njih poprilično dobro stoje
Vidi originalni članak

Supruga holivudskog glumca u subotu je na društvenoj mreži podijelila poprilično intimnu fotografiju iz spavaće sobe. Jada Pinkett Smith (43) na Instagram je stavila svoju golišavu fotografiju iz kreveta. 

- Will me fotografira dok spavam. Ima cijelu zalihu mojih fotografija. Morala sam to podijeliti s vama. Život je lijep. Život je umjetnost - pohvalila se Jada uz objavljenu fotografiju. 

Par je u braku 15 godina, a iako se zadnjih dvije godine pisalo da su pred rastavom, čini se da im je ljubav još poprilično čvrsta. Često su isticali kako je za očuvanje braka bitno vrijeme koje provode nasamo, no ipak im je draže družiti se kod kuće, nego po restoranima. 

Imaju 16-godišnjeg sina Jadena i 13-godišnju kćer Willow, a Will ima i sina Treya (21) iz braka sa Sheree Zampino. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mjato 05.11.2014.

    baš intimna fotografija nema šta, komad nečega šta bi mogla bit leđa, tri dlake nečega šta bi mogla bit kosa i komadina nakita.... slika nastala "spontano" jer inače svi spavaju goli i sa prevelikom ogrlicom oko vrata. slika uopće nije namištena :)

  • Leaena 04.11.2014.

    Uhhh!!! Ja bih željela Willa uslikati...:-D

  • barca3333 04.11.2014.

    zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare