To je to što me zanima!

Jadan on kad se Stefani vrati: Ervin je Barbari izjavio ljubav?

Otkako su vezani zbog tjednog zadatka, Ervin i Barbara sve su bliskiji. Dok su šaputali u krevetu prije spavanja on joj je objašnjavao koliko ga je zaintrigirala
Vidi originalni članak

Rijetko tko me može baš zaintrigirati, da mu se divim. Rijetko tko. Donedavno nije nitko, u zadnjih godinu i pol. Ali u međuvremenu nije nitko, nikad. To su moje riječi za tebe, rekao je Ervin Barbari dok su ležali u krevetu, a ona mu je na to samo kratko odgovorila 'hvala'.

Znače li te njegove riječi da ga je baš Barbara zaintrigirala kao nitko i da je razvio neke osjećaje prema njoj, tek će se pokazati. No čini se kako je Sarajlija, otkako je zbog tjednog zadatka vezan za Barbaru, zaboravio na Splićanku Stefani Banić.

Počeo je biti puno otvoreniji prema drugim curama pa je tako Mirjana rekla da ju je pitao hoće li spavati s njim, ali Ervin je kasnije rekao da to nije istina.

Sada se čini da srca koja je slao Stefani nisu puno značila te da mu je ona bila samo netko s kim se zabavljao po ulasku u show. Je li to istina ili mu je Splićanka uisitnu 'ukrala srce' morat će objasniti baš Stefani koja se večeras vraća u BB kuću.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • lena ena 06.10.2015.

    Nema on pojma ni o čemu,glup ko stup,nezna pričati,samo šuti i mutav onaj izraz lica ima,a one hlače kad podigne prema gore kao neka ženskica baš je feminiziran a nema ni karakter dno dna.Inteligencija nula bodova kiklope ajde ponovo u školu!!

  • 02.10.2015.

    Šta radi Ervin u ponedjeljak popodne? Ruke i leđa?!! :)

  • milanmili 02.10.2015.

    da ima tuki do bulje, kontam si da bi i samog sebe *ebavo! hahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare