To je to što me zanima!

Jade Goody majci i mužu ostavila upute za pogreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na misi za zvijezdu reality showa Jade Goody bit će samo članovi obitelji i bliski prijatelji dok će svi ostali moći misu pratiti preko dviju plazma
Vidi originalni članak

Bivša stanarka “Big Brothera” Jade Goody (27) nekoliko tjedana prije nego što je umrla rekla je majci Jackie Budden (50) i suprugu Jacku Tweedu (21) kako treba izgledati njezin sprovod. Jade je zaželjela intimnu misu u crkvi kojoj će nazočiti samo članovi najuže obitelji i najbolji prijatelji. Svi ostali misu će pratiti na dvjema velikim plazmama koje će biti postavljene ispred baptističke crkve Svetog Ivana u blizini njezine kuće u Essexu. Jade je u svojoj kući umrla u nedjelju u tri sata. S njom su do posljednjeg trenutka bili njezina majka i suprug. Sinovi Boby (5) i Fredie (4) nisu je posjećivali posljednjih dana života jer ona nije htjela da je gledaju kako se muči. Jadeinoj obitelji sućut je izrazio i britanski premijer Gordon Brown.

SHRVANA JADEINA MAJKA
Jackie Budden ispratila je u društvu prijatelja pokojne kćeri Kevina Adamsa Jadeino truplo, koje su iz njezine kuće u Essexu jučer iznijeli djelatnici pogrebnog poduzeća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ICE_MAIDEN 23.03.2009.

    ja mora da sam veliki optimista kada sam se ponadala da ćete konačno prestati pisati o njoj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare