To je to što me zanima!

Jade Goody: Prije nego što umrem htjela bih se udati

Jade će prodati slike sa svadbe i novac dati djeci. Toliko se želi udati za dečka Jacka Tweeda da će to napraviti i u bolničkom krevetu ako treba
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica britanskog Big Brothera koja se mjesecima bori s rakom saznala je da joj je ostalo još nekoliko mjeseci života. Prošli tjedan Jade Goody (27) rekli su da joj se rak s grlića maternice proširio na debelo crijevo, slezenu i jetra. Doktori su joj objasnili da ima malo šanse da preživi. Jade je samo dan nakon loših vijesti hitno primljena u bolnicu Royal Marsden u Londonu gdje su joj operirali tumor debelog crijeva.
- Odlučili su da joj više neće davati ni kemoterapiju već samo lijekove protiv bolova. Žele joj olakšati ostatak života što je više moguće - ispričao je Jadein prijatelj britanskom The Sunu. Dodao je da se ona i dalje ne predaje bolesti, ali i razmišlja kako što bolje osigurati budućnost svojim sinovima, Bobbyju Jacku (5) i Freddieju (4).
- Jade se želi udati prije smrti za svog dečka Jacka Tweeda. Želi raskošno vjenčanje, no ako će se loše osjećati, rekla je i da će se udati u bolničkom krevetu, ali će to napraviti - rekao je njezin prijatelj.
Objasnio je i da Jade želi za što više novca prodati fotografije vjenčanja. Nada se da će dobiti najmanje 8 milijuna kuna, kojima bi osnovala zakladu za sinove. Prijatelji tvrde da želi umrijeti znajući da je u braku s voljenim Jakeom (21). Iako je navodno ona njega planirala zaprositi na Valentinovo, on je već ranije isplanirao posebnu večer za nju.
Njih dvoje u prošlosti nisu imali idiličnu vezu. Često su prekidali, pa se mirili, no otkako je Jake prije mjesec dana izašao iz zatvora, nerazdvojni su i on ju njeguje. Jake je iza rešetaka završio zbog napada na djevojku palicom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mimoza1972 15.02.2009.

    uhhhhhhh ...... tuznoooooo

  • ja___zg 15.02.2009.

    žalosno

  • miss Arrogance 14.02.2009.

    Jadna žena :((( Pretužno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare