To je to što me zanima!

Jade: Mama je pospana jer je anđeli zovu k sebi u raj

Britanka je trenutačno pod teškim sedativima i samo par trenutaka dnevno provede pri punoj svijesti. Već je pripremila sve za svoj sprovod
Vidi originalni članak

Zvijezda britanskog Big Brothera već se nekoliko dana nalazi kod kuće sa svojom obitelji i bližnjima. Prema zadnjim informacijama, Jade često gubi svijest i rijetki su trenuci u kojima ne osjeća bolove.
- Sinovi su došli do njene postelje i Jade je nakratko bila svjesna da su oni tamo. Ugledala ih je i nasmiješila se - izjavio je Jadein publicist Max Clifford. Plan je bio da zbog njenog stanja Majčin dan proslave ranije, ali Jade je trenutačno preslaba i pod teškim je sedativima. Umjesto toga, njeni sinovi Freddie (4) i Bobby (5) igrali su se u dvorištu. Mlađi sin brao je cvijeće za mamu.
- Nitko ne zna kada će otići, to može biti u sljedećih pet minuta ili za pet dana. Jade je trenutačno pod sedativima i većinu dana provede prikovana za krevet. Svakim danom sve više slabi, ali ima snažno srce koje je još drži na životu - otkriva njen svećenik. Publicist teško bolesne Britanke otkriva da su planovi za njen sprovod već gotovi. Pokopat će je u baptističkoj crkvi.
- Htjela bi da svi budu tamo. Želi napraviti veliku proslavu jer će to biti njen posljednji pozdrav svima - izjavio je Clifford.
Prošlog tjedna, dok je još mogla razgovarati, Jade je sinovima poručila da odlazi u raj. Rekla im je da će s neba paziti na njih.
Freddie ju je pitao zašto joj se toliko spava. Jade  mu je odgovorila da je to zato što je anđeli zovu k sebi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • babyy 17.03.2009.

    ako vam je dosta zasto citate i jos k tome komentirate. sta bi vi ucinili da ovako dugo umirete i toga ste svjesni. zao mi je zene.

  • luna2 17.03.2009.

    rekla sam jednom i opet ću ,dosta mi je te žene

  • spirit lamp 17.03.2009.

    majcin dan nije u ozujku vec u svibnju........a osmog ozujka je DAN ZENA!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare