To je to što me zanima!

Jadranka Kosor nije htjela da Severina pjeva u Kninu?

Mnogi su se razočarali što Severina nije nastupila u Kninu. Nastup je otkazan, a iza svega navodno stoji Jadranka Kosor. Seve se veselila koncertu
Vidi originalni članak

Pjevačica je trebala nastupiti 5. kolovoza u Kninu povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, ali njen nastup je otkazan bez jesnog razloga.
- Koncert Severine otkazao je Grad Knin, a kako mi je neformalno rečeno iz Knina na pritisak premijerke, uz molbu vlasti u Kninu da se koncert održi u nekom od termina tijekom rujna - kazao nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović.
Dodao je i kako je koncert 27. srpnja potvrđen, ali i da je već 29. srpnja otkazan bez posebnog objašnjenja.
- Bila sam sretna što su me pozvali u Knin iako sam se čudila, jer ja nisam pjevačica s pjesmama domoljubnog karaktera, iako sam veliki domoljub. Svoju karijeru nikad nisam gradila na domoljublju za razliku od nekih koji od domoljublja sasvim pristojno žive - izjavila je Seve.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • opera 08.08.2009.

    iako ne volim kosoricu,u ovom je podrzavam!

  • moria_1 07.08.2009.

    severini ni nije misto pivati na takvom dogadaju. sto je ona tribala pivati braniteljima, \"...ej sto volim miris kamiona\" ili \"...velik bumbar mali žalac...\"?

  • markozagreb 07.08.2009.

    a što drugo očekivati od Jace,....crkva isto voli HDZ,otpjevaše lijepo pod misom stranačku himnu,... pojavio se mali Ivo da neće Jaca prekinuti godišnji i sazvati vanrednu sjednicu vlade zbog bolesti maloga Ive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare